S PPL máte do 2. 6. 2024 dopravu na výdejní místa zdarma. Vybírat můžete z celého našeho sortimentu. Podmínky najdete na našich stránkách.

Produktem týdne 1+1 je BEWIT MOVE IT a BEWIT PRAWTEIN GREEN MIRACLE

Produktem měsíce se slevou 50 % je BEWIT CITRONELA, BEWIT MOON, BEWIT POMERANČ, BEWIT POMERANČ ČERVENÝ a další

Proč používat přírodní zubní pasty

34

Není pochyb o tom, že stav našich zubů ovlivňuje první dojem, kterým působíme na lidi kolem nás. Ono jak se říká, úsměv otevírá dveře a pokud chcete mít krásně bílé a zdravé zuby, musíte se o ně starat.

Pro zobrazení videa je potřeba povolit marketingové cookies. Otevřít nastavení cookies

Kosmetický trh nabízí nepřeberné množství zubních past. My se však přikláníme k jejich přírodním alternativám. Přece jenom se při čištění zubů může stát, že malinké množství pasty spolknete. A pokud se vám to stává pravidelně, může to činit potíže.

Seznamte se s našimi novinkami a vyberte si tu nejlepší přírodní zubní pastu pro vás.

BEWIT Superdent - prirodni zubni pasta

Šetrná péče bez fluoru

Zubní fluoróza je jedním z důvodů, proč se mnozí z nás zubním pastám s obsahem fluoridů vyhýbají obloukem. I nám se tyto pomocné látky nepozdávají a proto jsme vyvinuli zubní pasty se 100% přírodním složením.

Ty poskytnou vašim zubům mimořádně účinnou čistící péči a díky speciálním aktivním složkám i mnohem více.

BEWIT Superdent - prirodni zubni pasta

Zářivě bílé, posílené a zregenerované zuby

Pokud hledáte přírodní zubní pastu s mimořádně bělícím a posilujícím účinkem, pak sáhněte po naší pastě BEWIT Superdent C60, která je absolutní špičkou. Díky molekule C60, která podporuje hloubkovou regeneraci, je tato zubní pasta perfektním řešením obnovy struktury zubů.

Pro ty, kteří touží po čistě bělícím účinku je tady naše zubní pasta s aktivním uhlím a koenzymem Q10 BEWIT Superdent Black. Ta si poradí i s fleky od černého čaje a kávy.

BEWIT Superdent - prirodni zubni pasta

Opečované a vyživené dásně

Očekáváte od své zubní pasty účinky podporující dobrý stav vašich dásních. Se zubní pastou  BEWIT Superdent Green je vyživíte do hloubky. Hlavní obsažená klíčová složka spirulina, podpoří vaše dásně širokým spektrem potřebných vitamínů a minerálních látek.  

Silně osvěžující i zklidňující péče

Pro důkladné čištění a dlouhodobě osvěžující efekt je tu naše zubní pasta BEWIT Superdent Strong podpořená extra dávkovou přírodního metholu a CTEO® esenciálních olejů.

Pokud máte velmi citlivé zuby a dásně, pak sáhněte po naší zklidňující zubní pastě BEWIT Superdent Light, která obnoví harmonii v celé ústní dutině. 

BEWIT Superdent - prirodni zubni pasta

Často kladené otázky

  1. Jak často bych měl/a používat zubní pastu?

Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme používat naši zubní pastu při ranním i večerním čištění, tedy dvakrát denně.

  1. Jsou na první pohled BEWIT Zubní pasty rozeznatelné od těch konvenčních?

Ano, v porovnání s konvenčními pastami mají naše zubní pasty krémovější a lehčí texturu. Zároveň jsou přirozeně nepěnivé.

  1. Mohou přírodní zubní pasty zuby skutečně vybělit?

Ano. Naše přírodní pasty BEWIT Superdent C60 a BEWIT Superdent Black obsahují složky, které napomáhají odstranit zubní povlak a vybělit zuby.

  1. Která zubní pasta je vhodná pro extrémně citlivé zuby?

Pro potřeby citlivých zubů a dásní jsme vyvinuli zubní pastu BEWIT Superdent Light, která je zklidní a šetrně vyčistí. Zároveň zanechá v ústech pocit jemně mentolové svěžesti.

Závěrem

Přechodem na naše přírodní zubní pasty investujete do dobrého stavu vašich zubů a dásní. Vychutnejte si život se zářivě bílým a sebevědomým úsměvem. 

Naše zubní pasty vám k němu pomůžou.